POMEMBNO OBVESTILO!

Sporočamo vam, da imamo novo spletno stran. 

www.vrtectezno.si

Pojav novega koronavirusa pomeni dodatno tveganje v življenju in potrebo po spremembi obnašanja ter prilagoditvah. V vrtcu dosledno izvajamo ukrepe, s čimer želimo zavarovati zdravje otrok, ki so vrtcu zaupani v varstvo in izobraževanje, prav tako pa želimo zavarovati zdravje zaposlenih in njihovih bližnjih. Za zaščito tako otrok kot zaposlenih pred okužbo s SARS-CoV-2 je potrebno, da v vrtec prihajajo le zdravi otroci in zdrave osebe, ki pripeljejo otroka. Po vrnitvi otroka po odsotnosti zaradi počitnic ali bolezni je potrebno izpolniti Izjava 3

Še vedno pa je potrebno dosledno upoštevati:

V VRTEC PRIPELJE IN ODPELJE OTROKA LE ENA ODRASLA OSEBA (Svetujemo naj otroka pripelje v vrtec odrasla oseba iz istega gospodinjstva).

UPOŠTEVAJTE PRIPOROČENO RAZDALJO, 1,5 – 2m (Starši naj vzdržujejo potrebno razdaljo do strokovnega delavca, drugih otrok in staršev, če prihajajo hkrati).

PRED VSTOPOM V VRTEC SI NADENITE ZAŠČITNO MASKO .

POČAKAJTE Z VSTOPOM, V KOLIKOR STA V PROSTORU GARDEROBE ŽE DVE, OZIROMA TRI ODRASLE OSEBE (navodila bodo v posamezni enoti).

RAZKUŽITE SI ROKE.

OTROKA UREDITE IN ČIM PREJ POSPREMITE V ODDELEK, DA OSTALI STARŠI NE BODO ČAKALI.

RAZKUŽITE SI ROKE OB ODHODU.

Starši, hvala vam za veliko mero strpnosti in vašega zaupanja v naše delo, saj je bomo lahko le s skupnimi močmi omogočili otrokom prijetno, spodbudno in sproščeno bivanje v vrtcu.

Dostopnost