POMEMBNO OBVESTILO!

Sporočamo vam, da imamo novo spletno stran. 

www.vrtectezno.si

Vabimo vas na DELAVNICO ZA STARŠE z naslovom Grafomotorika z okusom, ki bo  v  TOREK, 1.12.2015, ob 17.00 uri,  v enoti Mišmaš, Dogoška cesta 20.

Spoštovani starši!

Pismenost ni omejena samo na čas, ko otrok stopi v šolo. Uvajanje v pismenost poteka že od rojstva, priprave na pismenost pa potekajo skozi celotno predšolsko obdobje.

Bistvenega pomena za opismenjevanje je vključevanje vseh štirih komunikacijskih procesov – govorjenja, poslušanja, branja, pisanja.

Že v predšolskem obdobju je potrebno otrokom ponuditi različne motorične in grafomotorične dejavnosti, s katerimi bodo razvijali spretnosti za pisanje.

Vabimo vas, da se nam pridružite na predavanju in delavnicah, kjer boste spoznali:

– Kaj je pomembno za otrokov razvoj pismenosti

– Kako lahko v vsakodnevnih dejavnostih z otrokom razvijate grafomotorični razvoj, ki je predpriprava za pisanje (praktično boste spoznali nekaj vaj, iger in      dejavnosti, ki jih z otrokom lahko uporabljate doma).

– Praktični del teh vaj bo izveden tudi v naši novi kuhinji!

Predavala bo ga. Brigita Nojič, prof. defektologije, delavnice bodo vodile vzgojiteljice Viktorija Marčič, Tatjana Mikložič, Maja Veit Berčnik in kuharji Milena Križnik, Remzija Tesić, Alenka Petkovič, Matej Soršak, Bojana Pšeid, Petra Muršec.

Zaradi lažje organizacije predavanja Grafomotorika z okusom, vas prosimo, da prijavo na predavanje potrdite pri strokovnih delavkah v oddelku.

Vljudno vabljeni!

Ravnateljica Vesna Božnik

Dostopnost