POMEMBNO OBVESTILO!

Sporočamo vam, da imamo novo spletno stran. 

www.vrtectezno.si

INFORMACIJE O DELOVANJU VRTCA V PONEDELJEK 25.1.2021

V ponedeljek vrtec še vedno deluje v zmanjšanem obsegu in zagotavlja program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Odprte bodo vse enote od 6.00 – 16.00. Ob prihodu otroka prinesite s seboj potrdilo delodajalca (oba starša) in izjavo o zdravstvenem stanju otroka. V vrtec pripeljete samo ZDRAVE otroke, prav tako morajo biti zdrave osebe, ki pripeljejo otroka v vrtec in prihajajo po otroka.

 

INFORMACIJE ZA DELOVANJE VRTCA OD TORKA 26.1.2021, DO NADALJNJEGA

Od torka 26.1.2021 bo vrtec deloval v polnem obsegu. Odprte bodo vse enote. V ponedeljek 25.1.2021, bodo stik z vami navezale vzgojiteljice posameznega oddelka. Z vami se bodo pogovorile o prihodu otroka v vrtec. Ob prihodu otroka prinesite s seboj izjavo o zdravstvenem stanju otroka. V vrtec pripeljete samo ZDRAVE otroke, prav tako morajo biti zdrave osebe, ki pripeljejo otroka v vrtec in prihajajo po otroka. Maske so v prostorih vrtca obvezne! Prosimo vas, da ravnate odgovorno. Naša prizadevanja in napori, da se vrtci ponovno odprejo v polnem obsegu, so bila velika, zato je pomembno, da vsi skupaj odgovorno poskrbimo, da bo sistem lahko deloval. Tudi mi v kolektivu se bomo potrudili in storili vse, da preprečimo možnost širjenja okužb.

V PKP – 8 se pripravlja tudi določilo, s katerim se predvideva, da boste starši, ki otroka ne boste pripeljali v vrtec, plačila oproščeni.

Veselimo se prihoda vaših otrok. Kljub vsem priporočilom, navodilom in smernicam, ki smo jih prejeli, bomo poskrbeli, da se bodo vaši otroci dobro počutili ter začutili varno in spodbudno okolje.

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje, podporo in pomoč.

S prijaznimi pozdravi

Dostopnost