POMEMBNO OBVESTILO!

Sporočamo vam, da imamo novo spletno stran. 

www.vrtectezno.si

Spoštovani starši!

Vlada RS je zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi sprejeta odločitev, da se vzgojno-izobraževalni zavodi s ponedeljkom, 26. 10. 2020 zaprejo, predvidoma za en teden.

Za starše, ki morajo v naslednjem tednu delati, oziroma opravljajo dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države (kot npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva…), delodajalec pa jim dela ne more omogočiti na daljavo, je župan Mestne občine Maribor sprejel sklep, s katerim je določil izjemo od zaprtja vrtcev in organiziral delovanje vrtca v minimalnem obsegu, ki je namenjen samo staršem, ki nujno potrebujejo varstvo otrok.

Potrebo po varstvu otroka morata dokazovati oba starša, zato vam posredujemo vzorec potrdila, ki ga izpolni vaš delodajalec. Potrdilo delodajalca

V vrtec pripeljite SAMO ZDRAVE otroke. Ob oddaji otroka s seboj prinesete tudi izjavo o njegovem zdravstvenem stanju. Izjava 3

V Vrtcu Tezno Maribor bo odprta enota MIŠMAŠ, Dogoška cesta 20, od 6.00 – 16.30, za otroke, ki to varstvo NUJNO POTREBUJEJO. 

V času zaprtja vrtcev bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni.

S prijaznimi pozdravi

Ravnateljica Mojca Cvirn

Dostopnost